Відгуки

Мар"яна Данилів
06.09.2016 13:54
Оцінка:

магазин AliExpress

Хороший айт з повертанням кешбеку всім рекопендую))))

читати далі
Roman Skulskyi
06.09.2016 08:44
Оцінка:

магазин AliExpress

В основному роблю замовлення в интернет-магазині AliExpress з телефона, як на телефоні користуватись щоб був кешбек?

читати далі
Игорь Гиферт
25.08.2016 20:44
Оцінка:

магазин Bonprix UA

Сегодня сделал заказ через Smarty.sale в Bonprix єто 5% надеюсь не повториться история ,попередняя,

читати далі
Юлія Сверида
15.08.2016 19:42
Оцінка:

магазин Rozetka.ua

замовлення зроблено ще 03.07.16р, 05.07 оплачено і до цього часу ніякого кешбеку з сайту розетки,а також з Бонпрікс...

читати далі
Smarty.Sale
16.08.2016

Юлия, здравствуйте!

Нам очень жаль что у Вас так получилось, мы зависим напрямую от наших партнеров, в некоторых случаях действительно бывают задержки в получении статусов.

Если у Вас возникают проблемы или Вы считаете что есть задержка, пишите нам в поддержку, мы обязательно поможем Вам и найдем самый комфортный выход из ситуации.

Благодарим за Ваш отзыв.

читати далі
оксана ставнійчук
11.08.2016 16:21
Оцінка:

магазин AliExpress

сьогодні зареєструвалася і зробила декілька покупок, жаль, що раніше не знала про такий сайт, купу всього замовляю, побачимо щодо виплат! а де пропусувати рахунок для повернення?

читати далі
Smarty.Sale
11.08.2016

Здравствуйте, Оксана!
После начисления кешбека информация будет доступна в разделе меню (шестеренка в правом верхнем углу) "Вывод средств". Далее Вы сможете вывести деньги любым удобным способом.
С уважением, Smarty.Sale

читати далі
Дмитро Осауленко
19.07.2016 15:03
Оцінка:

магазин Chicco UA

З того часу, як у нас з'явився маленький спадкоємець, купуємо все для нього через цей сайт, дуже гарна якість. Нещодавно жінці хтось підказав про кешбек, вирішили спробувати смарті і не пошкодували, перший бонус вже отримали, ще один чекаємо. Дуже дякую.

читати далі
Marina Subota
19.07.2016 13:11
Оцінка:

магазин AliExpress

Скажіть будь ласка як це діє? Багато замовлень, але гроші не повертають! Це якісь окремі магазини чи як?

читати далі
Smarty.Sale
19.07.2016

Доброго дня, Марино! Кешбек нараховується за всі замовлення, які оформлені згідно з нашими рекомендаціями.
Дякуємо за звернення, якщо у Вас виникнуть будь які питанння напишіть нам будь ласка на пошту або створіть тікет, ми будемо раді відповісти
З повагою Smarty.Sale

читати далі
Войтех Ольга Викторовна
12.07.2016 14:51
Оцінка:

магазин Dormeo

Добрый день!
Заказывали матрас Dormeo через Smarty Sale.ua, остались довольны качеством, очень удобный и комфортный, всем рекомендую модель "Матрац Сієна Дормео"
Выплатили процент за покупку, как и обещали.
Сейчас заказали "Набір класичних подушок Дормео Сієна Сет" (3 штуки) если можно, хотела бы получить выплату в ближайшее время.
Спасибо!

читати далі
Smarty.Sale
12.07.2016

Здравствуйте Ольга!
Благодарим за оставленный отзыв на нашем сайте.
Среднее время ожидания кэшбэка можно увидеть в каждом магазине отдельно в вкладке "Информация/Условия". В магазине DORMEO - это 10 дней.

читати далі
Мери
16.06.2016 20:11
Оцінка:

магазин YvesRocher.ua

я отримала за реєстрацію, дякую))) на черзі покупка в магазині

читати далі
Вячеслав Голуб
03.06.2016 19:55
Оцінка:

магазин AliExpress

Знайшов товар за 3.30 доларів, зняло при оплаті 3.65 і повернули 0.25 доларів. Де десять центів? Ви збільшуєте ціну, а потім те що збільшили повертаєте і то не все? Не поганий кешбек, я ще й переплатив))). А в іншому випадку, коли на карті була рівна сума вартості товару 18 доларів і я оплатив товар, то ніякого кешбеку і не спостерігалось. Співпадіння? Не думаю. Будьте обачливі, звіряйте ціну товару та суму яку ви платите.

читати далі
Smarty.Sale
23.06.2016

Вячеслав, мы физически не имеем возможности менять цены на AliExpress. Вы совершили заказ стоимостью $3.30, получили обратно $0,2475, что равняется 7,5% как и описано в условиях. Если у Вас по каким либо причинам было снято больше средств - обратитесь непосредственно в AliExpress или банк, через который совершали платеж.

Спасибо,
с Уважением, Smarty.Sale

читати далі
Ульяна
19.05.2016 00:00
Оцінка:

магазин AliExpress

Купіла, cashbackатрымала, дзякуй!

читати далі
  • Реєструйтеся на нашому сервісі
  • Вибирайте магазин і робіть покупки
  • Отримуйте гроші назад за кожну покупку до 50%